OVER DIT (EVOLUERENDE) BOEK

Het is weer eens wat anders dan een eBook want ondanks dat het een boek vorm heeft is het wel degelijk anders. Het is niet alleen maar input wat de beste methode is om chilipepers te telen, het is juist input over alles wat je kunt doen want laten wij eerlijk zijn, er is niet perse een geweldige manier van het telen van peper. 

Dit werk moet er voor zorgen dat wij continue bezig zijn met leren van nieuwe methodes, nieuwe manieren en nieuwen ideeen. Daardoor ontstaat er niet een boek dat je elke 3 jaar weer opnieuw moet komen maar juist een evoluerend boekwerk dat direct verbetert, veranderd en wordt aangepast.

Dit boek is dus altijd in beweging en is het niet omdat een nieuwe manier van telen is gevonden dan is het wel vanwege nieuwe ontwikkelingen of zelfs nieuwe recepten. 

Naast het feit dat wij hier te maken hebben met kennis en informatie dient dit boek ook als hulp bij vragen. Heb jij een vraag en kan jij het antwoord niet vinden dan kan je deze direct aan mij stellen. Ik zal je helpen om een antwoord te geven en pas daarbij direct dit online boek aan zodat elke lezer er baat bij heeft. Zo profiteren wij er allemaal van. 

Wij maken allemaal fouten, proberen allemaal wel eens wat nieuws en zoals Bob Ross dat altijd zo mooi zijn, wij hebben allemaal “happy little accidents” waarbij wij weer mooie nieuwe dingen ontdekken en die kunnen wij allemaal hier delen. 

Met dit boek is dus alle vindbare informatie op 1 plek, en is die informatie er niet dan wordt deze er ter plekke bij gezet. 

Een deel van deze informatie is gratis beschikbaar maar het overgrote deel met de support is een betaalde dienst. Zo kunnen wij blijven werken om de hoeveelheid kennis te vergroten. de kwaliteit hoog te houden en support te geven daar waar onze lezers er echt niet meer uit komen. 

In principe hebben wij 3 soorten toegang beschikbaar:

  1. Freemium
  2. Abo lekker lezen
  3. Abo lezen + support
  4. Abo support intenso